Εμείς μιλάμε με έργα. Ο λόγος μας μετράει!

Η υπόθεση του ΞΕΝΙΑ αποκαλύπτει: με ψέματα και κουτοπονηριές θέλουν να ξεγελάσουν τον Αρτινό λαόΠοιος έχει υπογράψει 4 φορές από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα να γίνει το ΞΕΝΙΑ πολιτιστικός χώρος;;;;

H έγκριση δημοπράτησης του έργου που αφορά το ΞENIA αποκάλυψαν αυτό που η αρτινή κοινωνία έχει καταλάβει πολύ καλά: ποιοι δεν διστάζουν άλλα να υπογράφουν μέχρι και προχθές και άλλα να υπόσχονται στον κόσμο.

Θεωρούμε χρέος μας να υπενθυμίσουμε πως όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από την Αρτινών Συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν παρθεί Ομόφωνα. Ακόμη και από ανθρώπους που σήμερα είναι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής άλλων συνδυασμών.

Και ακόμη:

Για να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να έχει τη θετική έγκριση της Επιτροπής Διαγωνισμού στην οποία δικαίωμα υπογραφής έχει και νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής αντίπαλου συνδυασμού.

Ο οποίος μόνο στο τελευταίο τρίμηνο υπέγραψε 4 Φορές ΝΑΙ, για να προχωρήσει η σύμβαση και να γίνει το ΞΕΝΙΑ χώρος Πολιτισμού!

Ειδικότερα:

2014-2018: Τα Μέλη της «Αρτινών Συνεργασία» ψηφίζουν παμψηφεί για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής, όπως αυτές δόθηκαν από το ΚΑΣ και το Υπουργείο Πολιτισμού.

2018: Η «Αρτινών Συνεργασία» ψηφίζει παμψηφεί την Πολιτιστική Χρήση του ΞΕΝΙΑ.

2018-2023: Οι αποφάσεις του ΞΕΝΙΑ εξακολουθούν να ψηφίζονται παμψηφεί.

Ψέματα χωρίς ντροπή: Ο επικεφαλής που υπογράφει ΝΑΙ στα χαρτιά και λέει ΟΧΙ στους πολίτες

2023: Ο επικεφαλής της παράταξης «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» ως Δημοτικός Σύμβουλος και με την ιδιότητα του Μέλους της Επιτροπής Διαγωνισμού και ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Ηπείρου, υποχρεούται βάσει νόμου να υπογράψει για τη δημόσια σύμβαση της αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ ως πολιτιστικό χώρο.

4 φορές ΝΑΙ: Με τέσσερα πρακτικά τους τελευταίους τρεις μήνες ψηφίζει ΝΑΙ, να γίνει το ΞΕΝΙΑ χώρος πολιτισμού. Στις 9 Ιουνίου, στις 13 Ιουλίου, στις 15 Σεπτεμβρίου και στις 21 Σεπτεμβρίου.

4 φορές ψέματα στους πολίτες: Την ώρα που με την υπογραφή του επιβεβαιώνει την βέλτιστη λύση, ψηφίζοντας ΝΑΙ όπως εξάλλου και όσες φορές χρειάστηκε να ψηφίσει ως Αντιδήμαρχος, στους πολίτες το κρύβει!

Για άλλη μια φορά, ο επικεφαλής της παράταξης «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» φέρεται διπρόσωπα: άλλα συνομολογεί, άλλα υπογράφει, άλλα λέει στην κοινωνία. Αλλά αυτή τη φορά, η διπροσωπία αφορά τον ίδιο τον κόσμο, την ίδια την αρτινή κοινωνία.

Τα καλά και συμφέροντα

Εντύπωση ακόμη προκαλεί το γεγονός, πως αυτή η διπρόσωπη στάση φαίνεται να είναι κολλητική, αφού και ο Εκπρόσωπος της ΠΕΔΜΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΞΕΝΙΑ ψηφίζει υπέρ της πολιτιστικής του χρήσης στα χαρτιά και στα social media κατακεραυνώνει όσους έχουν ταχθεί υπέρ αυτής της λύσης.

Και δεν μπορούμε παρά  να αναρωτηθούμε; Πόση διπροσωπία αντέχει ο Αρτινός στη ζωή του;