Η Άρτα αλλάΖει. Περήφανοι για τον τόπο μας!
Σε Βίγλα και Πολύδροσο ο Χρ. Τσιρογιάννης

Σε Βίγλα και Πολύδροσο ο Χρ. Τσιρογιάννης

Σε Βίγλα και Πολύδροσο βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού  συναντήθηκαν με κατοίκους των παραπάνω περιοχών.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ τονίστηκαν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή κατά την τρέχουσα θητεία, αλλά και για τα όσα προγραμματίζονται, με τους κατοίκους να ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις στις περιοχές τους. Σε Βίγλα και Πολύδροσο, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικών ιατρείων κ.α.

Αναλυτικότερα, στη Βίγλα:

Στο Πολύδροσο:

Σε δήλωσή του ο κ. Τσιρογιάννης αναφέρει: «Πρόκειται για δύο περιοχές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία αξιοποιούμε σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και τα τοπικά συμβούλια. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις διευκόλυνση των ανθρώπων του μόχθου με τις ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Πρόκειται, άλλωστε, για παρεμβάσεις που αλλάζουν όλη την εικόνα των περιοχών και αναβαθμίζουν την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στον πρωτογενή τομέα. Επίσης, για την καλύτερη βατότητα των αγροτικών δρόμων από την αρχή της θητείας μας έχουμε διαθέσει δύο επιπλέον γκρέιντερ στον κάμπο της Άρτας. Επιπλέον, επιδιώκουμε την ανάδειξη της Μονής Παναγίας Ροδιάς Βίγλας, για αυτό και έχουμε ολοκληρώσει τη μελέτη για την Κατασκευή του δρόμου «Βίγλα- Ιερά Μονή Παναγιάς Ροδιάς-Στρογγυλή», έτσι ώστε στη συνέχεια με τη κατασκευή του δρόμου να ενισχύουμε το θρησκευτικό τουρισμό στην περιοχή».