Η Άρτα αλλάΖει. Περήφανοι για τον τόπο μας!
Σε Στρογγυλή, Άγιο Σπυρίδωνα και Γρίμποβο ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Σε Στρογγυλή, Άγιο Σπυρίδωνα και Γρίμποβο ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Σε Στρογγυλή, Άγιο Σπυρίδωνα και Γρίμποβο βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού  συναντήθηκαν με κατοίκους των παραπάνω περιοχών.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ τονίστηκαν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή κατά την τρέχουσα θητεία, αλλά και για τα όσα προγραμματίζονται, με τους κατοίκους να ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις στις περιοχές τους. Στις περιοχές αυτές, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικών ιατρείων κ.α.

Αναλυτικότερα στη Στρογγυλή:

Στον Άγιο Σπυρίδωνα:

Στο Γρίμποβο:

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει: «Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες της Άρτας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω τη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών. Το έργο που έχουμε κάνει στις περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αποδεικνύουμε ότι βλέπουμε όλες τις τοπικές κοινότητες και τους συμπολίτες το ίδιο. Στη Στρογγυλή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα υποδομών με την υλοποίηση του δικτύου ύδρευσης, ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για τους συμπολίτες μας, που ήταν μια από τις δεσμεύσεις μας τις οποίες υλοποιούμε. Παράλληλα, στον Άγιο Σπυρίδωνα ασφαλτοστρώνουμε δρόμους στο εσωτερικό του οικισμού, ενώ είναι προς ασφαλτόστρωση αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες, ένα έργο που έχουν απόλυτη ανάγκη οι άνθρωποι της παραγωγής στο Δήμο μας. Τέλος, στο Γρίμποβο έχουμε δώσει έμφαση σε τεχνικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών».