Η Άρτα αλλάΖει. Περήφανοι για τον τόπο μας!
Σε Ψαθοτόπι, Γαβριά, Απόμερο και Μύτικα περιόδευσε ο Χρ. Τσιρογιάννης

Σε Ψαθοτόπι, Γαβριά, Απόμερο και Μύτικα περιόδευσε ο Χρ. Τσιρογιάννης

Σε Ψαθοτόπι, Γαβριά, Απόμερο και Μύτικα συνεχίστηκαν οι επισκέψεις του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και υποψηφίων του συνδυασμού εν όψει των εκλογών στις 26 του μήνα.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, με τους κατοίκους να ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις στις περιοχές τους, ενώ πραγματοποιήθηκε πολύ ουσιαστική συζήτηση για την πορεία των εργασιών στις παραπάνω περιοχές και υπογραμμίστηκε ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα. Σε Ψαθοτόπι, Γαβριά, Απόμερο και Μύτικα, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικού ιατρείου κ.α.

Αναλυτικότερα, στο Ψαθοτόπι:

Στη Γαβριά:

Στο Απόμερο:

Στο Μύτικα:

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει: «Από το διάλογο που συνεχίζουμε με την τοπική κοινωνία γίνεται αντιληπτό ότι το έργο που έχουμε κάνει στις τοπικές κοινότητες είναι ορατό και έχει βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας, κάτι που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες. Σε Ψαθοτόπι, Γαβριά, Απόμερο και Μύτικα έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις, συνολικού μήκους 50 χιλιομέτρων σε όλο το εύρος του Δήμου. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικά έργα τα οποία θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα και την αγροτική οικονομία της περιοχής μας και τα οποία ξεκινούν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, ασφαλτοστρώνουμε τους δρόμους από Ψαθοτόπι σε Ανέζα και από Γαβριά σε Κωστακιούς, ενώ προχωρήσαμε στην αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο σε κεντρικό αγωγό του Συνδέσμου Ύδρευσης Άρτας από Κωστακιούς προς Γαβριά, έργο που διασφαλίζει την δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής».