Η Άρτα αλλάΖει. Περήφανοι για τον τόπο μας!
Στους Αγ. Αναργύρους χθες ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

Στους Αγ. Αναργύρους χθες ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

Στους Αγίους Αναργύρους βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού  συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής, ενώ παρέστησαν και στον Εσπερινό και τη Λιτανεία για την εορτή του Αγίου Θεράποντα.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ τονίστηκαν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή κατά την τρέχουσα θητεία, αλλά και για τα όσα προγραμματίζονται, με τους κατοίκους να ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις στην περιοχή. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικών ιατρείων κ.α.

Αναλυτικότερα, στους Αγίους Αναργύρους:

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει: «Οι Άγιοι Ανάργυροι αποτελούν μια ζωντανή περιοχή της πόλης της Άρτας. Μια περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία έχουμε αναπτύξει. Παράλληλα, έχουμε επιλύσει σημαντικά προβλήματα καθημερινότητας με ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας σε μήκος άνω των 400 μέτρων, που έχουν βοηθήσει καθοριστικά τις μετακινήσεις των κατοίκων εντός του οικισμού και έχουμε δώσει λύσεις στο θέμα της ασφαλούς στέγασης του παιδικού σταθμού και του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Δίνουμε έμφαση σε κάθε γειτονιά και σε κάθε περιοχή της Άρτας, στοχεύοντας στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών».