Εμείς μιλάμε με έργα. Ο λόγος μας μετράει!

Επισκέψεις Χρ. Τσιρογιάννη σε Λιμίνη και Γλυκόριζο



Σε Λιμίνη και Γλυκόριζο συνεχίστηκαν χθες οι περιοδείες του Δημάρχου Αρταίων και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και μελών υποψηφίων του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Έγινε γόνιμος διάλογος με τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο της Δημοτικής Αρχής στις περιοχές τους, ενώ παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Και στις δύο περιοχές, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικού ιατρείου κ.α.

Συγκεκριμένα, στη Λιμίνη:

Στο Γλυκόριζο:

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει: «Συνεχίζουμε τον κύκλο των επισκέψεων στις περιοχές του Δήμου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις συναντήσεις μας με τους συμπολίτες. Τόσο στη Λιμίνη, όσο και στο Γλυκόριζο έχουν γίνει ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας, που είχαμε και προεκλογικά δεσμευθεί το 2014. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πιστοποίηση των παιδικών χαρών, όπως φαίνεται και από  τις παρεμβάσεις μας σε Λιμίνη και Γλυκόριζο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει και ανακατασκευάσει 40 παιδικές χαρές σε όλες τις τοπικές κοινότητες και σε γειτονιές της πόλης, με συνολικό προϋπολογισμό 1,1 εκ. ευρώ. Παράλληλα, στο Γλυκόριζο ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου με προϋπολογισμό 4 εκ. ευρώ, μιας πολύ σημαντικής υποδομής για τα παιδιά ΑμεΑ, στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Τέλος, έχουμε δώσει έμφαση στις υποδομές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, με την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στη Λιμίνη και την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης στο Γλυκόριζο. Προχωράμε με έργα ουσίας σε κάθε τοπική κοινότητα της Άρτας!».