Η Άρτα αλλάΖει. Περήφανοι για τον τόπο μας!
Κουτρούμπα Άννα-Μαρία

Κουτρούμπα Άννα-Μαρία

Δ.Ε. ΑΡΤΑΙΩΝ

Γεννήθηκα στην Άρτα το 1975 είμαι  κόρη του Γρηγορίου και της Σταματίας Κουτρούμπα. Το 1992 αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Άρτας και στη συνέχεια σπούδασα στο ΙΕΚ Άρτας στην ειδικότητα «Προσχολική Αγωγή και Ημερήσια φροντίδα Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Έχω εργαστεί στην Υπηρεσία Εθνικού Κτηματολογίου στην Άρτα, στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες» Αγία Θεοδώρα «, στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (Ο. Π. Α. Δ.) και στην Περιφέρεια Ηπείρου στο Τμήμα Μετανάστευσης και Αλλοδαπών Ν. Άρτας. Παράλληλα έχω εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης στην Ελληνική Στατιστική Αρχή σε στατιστικές έρευνες και ως Γραμματέας στη ΝΟΔΕ Άρτας.

Το 2014 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Αρτινών ΣυνΕργασία του κυρίου Χρήστου Τσιρογιάννη. Εκτοτε, διετέλεσα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού κ’εξυπηρέτησης του Δημότη και είμαι εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και Υπεύθυνη στη Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. Μόραλης».

Επίσης, είμαι Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες «αγκαλιά», και Υπεύθυνη στον Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Ν. Δ. Ν. Άρτας.

 

Newsletter
Kάντε εγγραφή και μείνετε συντονισμένοι