Η Άρτα αλλάΖει. Περήφανοι για τον τόπο μας!
Χαιρετισμός

Αγαπητοί συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό τόπο του συνδυασμού μας  «Αρτινών ΣυνΕργασία», στον οποίο μπορείτε να βρείτε καθημερινά όλα τα νέα του συνδυασμού, να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για το έργο μας, το όραμά μας, για τις θέσεις μας, να δείτε το πρόγραμμά μας και τους υποψηφίους μας. Θέλουμε την δική σας συμμετοχή, γιατί μαζί μπορούμε να πάμε την Άρτα ψηλά!

Το 2014 μας δώσατε την ισχυρή εντολή να αναλάβουμε την ηγεσία του Δήμου Αρταίων, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Αυτοδιοίκηση, αλλά και το Δήμο μας. Σε αυτά τα 5 χρόνια που πέρασαν μας γνωρίσατε. Είδατε τον τρόπο που δουλεύουμε, την αγάπη μας για την Άρτα, το σχέδιό μας για την περιοχή μας και τα όσα καταφέραμε.

Από την πρώτη στιγμή εργαστήκαμε αδιάκοπα πάνω στους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης, της καθημερινότητας, της κοινωνικής μέριμνας, του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια μπήκαν ισχυρές βάσεις για την Άρτα της περηφάνιας και της προόδου. Για μια Άρτα όπως την έχουμε ονειρευτεί εμείς και όπως θέλουμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Το 2014 σας κοιτάξαμε στα μάτια και είπαμε: «Αλλάζουμε την Άρτα. Εμείς μπορούμε».

Το 2019, έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να διακριθούμε στα δύσκολα και να πάμε ακόμη πιο ψηλά την Άρτα, σας λέμε και πάλι κοιτώντας σας στα μάτια ότι «Η Άρτα επιτέλους αλλάΖει! Και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!».

 

Χρήστος Τσιρογιάννης
Δήμαρχος Αρταίων
Υπ. Δήμαρχος Αρταίων

Newsletter
Kάντε εγγραφή και μείνετε συντονισμένοι