Εμείς μιλάμε με έργα. Ο λόγος μας μετράει!
Χαιρετισμός

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Ζούμε σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, με ανθρώπους τίμιους και εργατικούς. Όλοι μαζί, Δήμος και Κοινωνία, τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά και σήμερα η Άρτα έχει χτίσει τη δική της, ξεχωριστή ταυτότητα στην Ήπειρο.

Όσα πετύχαμε, δεν ήταν δεδομένα. Ούτε εύκολα. Η οικονομική και ενεργειακή κρίση, η πανδημία από τον 6ο μήνα της τρέχουσας θητείας και για δύο ολόκληρα χρόνια, οι αλλαγές σε κρίσιμα κυβερνητικά πόστα και φορείς, επηρέασαν το βηματισμό μας.

Ωστόσο, καταφέραμε να φέρουμε στην Άρτα πολλά χρήματα από εθνικά, περιφερειακά και ευρωπαϊκά προγράμματα και έχουμε ήδη  δρομολογήσει έργα που σε πολύ σύντομο χρόνο από τώρα, θα αλλάξουν την Άρτα τόσο πολύ που πλέον θα μιλάμε για μια καινούργια πόλη, για χωριά με νέο ορίζοντα.

Σήμερα, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Άρτα δεν έχει γίνει καλύτερη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι και οι αντίπαλοι συνδυασμοί αποφεύγουν να κάνουν ουσιαστική κριτική στο έργο μας! Και ουσιαστική κριτική δεν είναι οι προσωπικές επιθέσεις, η λασπολογία και η τοξικότητα.

Οι πολίτες, όμως, μπορούν και καταλαβαίνουν. Καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι η τοξικότητα και οι προσωπικές εμμονές.

Ξέρουν πως με αντιγραφές των θέσεων μας, η ζωή τους δεν θα βελτιωθεί.

Οι πολίτες γνωρίζουν, επίσης καλά, ότι δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Γι’ αυτό δεν θα ισχυριστώ ότι έχουν γίνει όλα τέλεια ή ότι δεν υπάρχουν αστοχίες στο έργο μας.

Όμως πάντα τολμούσαμε. Πάντα ήμασταν παρόντες σε όλες τις ανάγκες της  κοινωνίας, για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν εσάς τους πολίτες.

Γι’ αυτό, ακριβώς επειδή γνωρίζουμε όλες τις ανάγκες της  Άρτας, μαζί με το δυναμικό Ψηφοδέλτιο Νίκης του συνδυασμού μας, καταρτίσαμε ένα Πρόγραμμα Θέσεων και Δεσμεύσεων που αλλάζουν τα δεδομένα.

Σας καλώ να πείτε ένα μεγάλο ΝΑΙ στα συγκεκριμένα εργαλεία που θα μας φέρουν καλύτερο εισόδημα, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τα μεγάλα έργα και τα έργα καθημερινότητας που έχει ανάγκη  ο τόπος μας.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε.

Φιλικά,
Χρήστος Τσιρογιάννης
υπ. Δήμαρχος Αρταίων

Newsletter
Kάντε εγγραφή και μείνετε συντονισμένοι