Εμείς μιλάμε με έργα. Ο λόγος μας μετράει!
Λογότυπο παράταξης

Σκεπτικό δημιουργίας λογοτύπου

του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία»

 

Στο λογότυπο αποτυπώνεται η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων, δημιουργώντας ένα στιβαρό πέρασμα από το παρελθόν στο μέλλον.

Το πέρασμα αυτό παρουσιάζεται στο τοξοειδές γεφύρωμα μεταξύ των ανθρώπων που αντιπροσωπεύει το Ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας.

Το Ιστορικό Γιοφύρι, πέρα από το σήμα κατατεθέν της περιοχής, αποτυπώνει και τον μεγάλο πολιτιστικό πλούτο της Άρτας. Ακόμη συμβολίζει την γεφύρωση ανθρώπων, ιδεών και οραμάτων.

Όλα αυτά, για την ανάδειξη των οποίων δουλεύουμε εδώ και 9 χρόνια.

Η πολυχρωμία συμβολίζει την πολιτική μας φιλοσοφία:

Ότι τα προβλήματα ξεπερνιούνται με συνεργασία.

Πάνω από πολιτικά χρώματα, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Με ένα σημείο αφετηρίας: την αγάπη και την προσπάθεια για τον τόπο μας.

Το όνομα του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» συμβολίζει την συνεργασία όλων των Αρτινών, είτε αυτοί βρίσκονται εντός της Άρτας, της Ελλάδας, είτε και του εξωτερικού. Στην προσπάθεια για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη της Άρτας, δεν περισσεύει κανείς και τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν χρώμα. Στόχος μας είναι όλοι οι Αρτινοί να δουλέψουμε μεθοδικά, με σχέδιο και όραμα, με αγάπη για τον τόπο, έτσι ώστε η περιοχή μας να αναπτυχθεί, να ενισχυθεί η τοπική μας οικονομία και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για όλους. Θέλουμε μια αξιοβίωτη Άρτα. Μια Άρτα που θα πάρει τη θέση που της αξίζει.

«Εμείς μιλάμε με έργα», συμβολίζει το σημαντικό όγκο έργων που έχουν ήδη γίνει και έχουν βάλει την Άρτα στο επίκεντρο των εξελίξεων, τις στέρεες βάσεις για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα για την Άρτα, που θα αλλάξουν την εικόνα την εικόνα της πόλης και των χωριών του Δήμου.

Για όλα αυτά που έχουν γίνει αλλά και για αυτά που θα έρθουν «Ο λόγος μας μετράει!», γιατί ότι το έχουμε υποσχεθεί το προχωράμε με πράξεις και δεν μένουμε στα λόγια.

Newsletter
Kάντε εγγραφή και μείνετε συντονισμένοι